Skaljakker | Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jackets Mountain Blue – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jackets Mountain Blue – Mænd

DKK 1130.65 DKK 588.24

Let Bergtagen skaljakke fra Fjällräven Skaljakke i lækker kvalitet til alle udendørs aktiviteter. Bergtagen Lite jakken er vandtæt o…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2750 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Let Bergtagen skaljakke fra Fjällräven
Skaljakke i lækker kvalitet til alle udendørs aktiviteter.
Bergtagen Lite jakken er vandtæt og vindtæt med en 3-lags membran konstruktion. Membranen er vandtæt indtil et vandsøjletryk på 20.000 mm. Samtidig er den åndbar med 30.000 g/m2/24h. For ekstra ventilation er det udluftning med lynlåsåbning under begge arme. Åbninger giver også samtidig nem adgang til lommer i det tøj du har indenunder.
Yderstoffet er Fjällrävens strækbare Eco-shell materiale af 100% genanvendt polyester. For at understøte membranen vandtæthed g åndbarhed er stoffet coatet med en flurocarbonfri DWR behandling. Med tiden vil brug og vask forringe effekten af coatingen, og så kan den med fordel genopfriskes medFjällräven PFC-Free Eco DWR Impregnation.
Pasformen og designet på Bergtagen Lite jakken er minimalistisk, og designet til at sidde relativt tæt på kroppen for at undgå at overskydende stof hænger fast i terrænet omkring dig. Hætten kan justeres og er rummelig nok til at gå ud over en hjelm.
Den funktionelle jakke har flere praktiske detaljer. På jakkens forside er der en vandafvisende to-vejs lynlås, der også kan åbnes nedefra for optimal bevægelsesfrihed. På brystet er der en enkelt lomme med lynlås. Ved håndleddene kan ærmerne justeres med velcro, mens nederste søm kan strammes til med en snøre. Som en ekstra sikkerhed er jakken udstyret med RECCO refleksionsteknologi.
Fjällräven Bergtagen Lite Jacket er perfekt til dig der vil have en let jakke hvor der ikke er sparet på funktionalitet og kvalitet. Jakken er derudover ideel til rygsækrejsen eller vandreturen da den kan pakkes sammen til næsten ingenting.
Vægt ca. 350 g.
Strækbart Eco-Shell materiale af genanvendt polyester
Fluorocarbonfri DWR behandling
3-lags membrankonstruktion
Vandsøjletryk: 20.000 mm
Åndbarhed: 30.000 g/m2/24h
Ventilation i siderne
Justerbar hætte
Vandafvisende 2-vejs lynlås
RECCO refleksionsteknologi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Bergtagen Lite Eco-Shell Jackets Mountain Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: