Skaljakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Grey / Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Grey / Black – Mænd

DKK 1013.69 DKK 526.68

Fjällräven Kaipak Herrejakke Kaipak Herrejakken fra Fjällräven er lavet hovedsageligt i slidstærkt G-1000 Eco, med strategisk placerede Stretch paneler….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2684 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Fjällräven Kaipak Herrejakke
Kaipak Herrejakken fra Fjällräven er lavet hovedsageligt i slidstærkt G-1000 Eco, med strategisk placerede Stretch paneler.
Jakken er lavet i en kvalitet der både kan klare vandreture, klatring eller andet aktivt udeliv, men i et simpelt og elegant design der også sagtens kan bruges til hverdag. Jakken har 2 håndlommer og en brystlomme på ydersiden, der alle sammen er med lynlås. Desuden er der en enkelt inderlomme. Hætten kan justeres i flere retninger, og er stor nok til at kunne passe over en hjelm eller hue, men kan også strammes ind til at sidde tæt omkring hovedet.
Kaipak jakken er lavet i genanvendte materialer, hvor G-1000 Eco stoffet er i 65% Polyester med 35% Bomuld, der er behandlet med Greenland Wax. Voksen gør materialet vind- og vandafvisende, så lidt blæst eller byger ikke er noget besvær. Stretch panelerne er placeret så de både optimerer bevægelsesfriheden, og giver ekstra åndbarhed hvor det er mest nødvendigt. Stretch panelerne er lavet i 88% Polyamid med 12% Elastan, som sikrer et super fleksibelt stof, der samtidig er ekstra åndbart.
Besøg Pro Outdoor i Holbæk hvis du vil have råd, vejledning og inspiration, til dit næste natur eventyr. Vi har over 30 års erfaring med blandt andet lette og tekniske damejakker, der kan bruges til både outdoor, hverdag, sport og opdagelsesrejser – Eller søg på webshoppen hvor du også kan finde et kæmpe udvalg af tekniske Herrejakker.
G-1000 Eco
65% Polyester – 35% Bomuld
Stretch paneler
88% Polyamid – 12% Elastan
3 lommer m. lynlås
1 inderlomme
Greenland Wax behandlet
Justerbar hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Kaipak Jackets Dark Grey / Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: