Skaljakker | Fjällräven Karla Lite Jackets Green – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Karla Lite Jackets Green – Kvinder

DKK 1039.68 DKK 540.36

Klassisk udseende Fjällräven damejakke i G-1000 Lite Eco. 0BS JAKKEN ER RET STOR I STØRRELSEN. Karla Lite Jacket i grøn er næste…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2230 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk udseende Fjällräven damejakke i G-1000 Lite Eco.
0BS JAKKEN ER RET STOR I STØRRELSEN.
Karla Lite Jacket i grøn er næsten så klassisk Fjällräven som det kan blive, men hvorfor skulle man også ændre på noget virker?
Jakken har en klassisk parka længde, til midt på låret og har med sit slanke design og diskrete lommer en flot feminin pasform. Ved taljen er der mulighed for at stramme jakken ind, både for at holde på varmen, men også for at give mere figur. Karla Lite Jacket har desuden er justerbar hætte, med en lille skygge og et utal af praktiske lommer. Lynlåsen på fronten er en praktisk to-vejs lynlås, der bliver beskyttet af en vindflap med trykknap lukning.
Karla Lite Jacket er lavet af Fjällrävens klassiske G-1000 Lite Eco, der er en slidstærk blanding af økologisk bomuld og genanvendt polyester. Under vævningen af stoffet bliver der påført en coating af voks, der gør den kraftigt vandafvisende og tæt på vindtæt. Fordelen ved en jakke der ikke er 100% vandtæt er at åndbarheden er meget højere, hvilket også bliver understøttet af ventilationskanalen øverst på ryggen.
Fjällrävens Karla Lite Jacket er ideel til sommer – og overgangssæsonener hvor vejret er mildt, men man alligevel har brug for at blive skærmet mod vind og regn.
OBS: Karla Lite Jacket er rummelig i størrelsen, så overvej at vælge en størrelse mindre end hvad du normalt ville vælge. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os enten på mail: webshop@pro-outdoor.dk eller på telefon 59 44 32 12.
Klassisk Parka Længde
Justerbar talje
To-vejs lynlås
Ydre af G-1000 Lite Eco
Åndbar med ekstra ventilation

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Karla Lite Jackets Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: