Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Black – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Black – Kvinder

DKK 1296.86 DKK 533.52

Keb Eco-Shell Fjällräven Regnjakke Teknisk jakke som kan bruges til det meste fra Fjällräven. Keb Eco-Shell er lavet i en 3-lags membrankonstruktion i polyester, som delvis…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2133 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Keb Eco-Shell Fjällräven Regnjakke
Teknisk jakke som kan bruges til det meste fra Fjällräven.
Keb Eco-Shell er lavet i en 3-lags membrankonstruktion i polyester, som delvist stammer fra genbrug og med en Fluorocarbon fri imprægnering af yderstoffet.
Membranen i skaljakken er af høj åndbarhed på 26.000 Og/m2/24h, samtidig med at den effektivt holder regn ude indtil et vandsøjletryk på 30.000 mm. Jakken har ekstra ventilation i form af lynlåse, som går fra armhulen ned langs siden.
Jakkens gennemtænkte design giver optimal komfort og bevægelsesfrihed.
Fortil er åbningen forsynet med en vandtæt, gennemgående tovejs lynlås. Den har desuden en indvendig beskyttelses klap, som mindsker irritation og giver øget beskyttelse mod vind. Keb Eco-Shell jakken er forsynet med to store brystlommer, der er let tilgængelige, også når man har rygsæk eller klatresele på.
Nederste kant på jakken kan justeres med snører, og ærmekanterne med velcro. Den faste hætte er rummelig, og kan let passe over en hjelm. Hætten er desuden justerbar, og giver god beskyttelse uden at begrænse dit udsyn.
Fjällrävens Keb Eco-Shell er en jakke som kan benytte året rundt og til stort set alle udendørs aktiviteter, da du nemt kan supplere med en let isolerings jakke under, når temperaturene falder.
OBS: Over tiden vil brug og vask få effekten af imprægneringen til at forsvinde, her kan det være en fordel at genimprægnere med Fjällrävens PFC Waterproofing Imprægnering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: