Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Chestnut – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Chestnut – Kvinder

DKK 748.98 DKK 492.48

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket Womens, Chestnut Smart og funktionel skaljakke til kvinder fra Fjällräven. Keb Eco-S…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2135 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket Womens, Chestnut
Smart og funktionel skaljakke til kvinder fra Fjällräven.
Keb Eco-Shell er lavet i en vand- og vindtæt 3-lags membran, med en høj åndbarhed. Eco-Shell er et let og slidstærkt materiale, lavet i en blanding af nyt og genanvendt polyester. Membranen holder vandet ude indtil et vandsøjletryk på 30.000 mm. Den flourocarbon frie imprægnering, sikrer et beskyttet ydre, hvor vand og snavs let preller af, samtidig med at skåne miljøet. Man kan med fordel genimprægnere ydersiden af jakken med FjällrävensEco Imprægnering.
De to store brystlommer fortil på jakken, kan nås selvom der bæres sele eller rygsæk, og er begge forsynet med en vandtæt lynlås. Ærmerne kan lukkes tæt til omkring håndled, for at beskytte mod kold vind. Forneden kan jakken ligeledes lukkes tæt til, ved hjælp af snører justering. Desuden er Keb Eco-Shell forsynet med en fuld justerbar hætte, der lukkes tæt til, og passes let over en hjelm.
Fortil har Fjällräven givet jakken en vandtæt gennemgående to-vejs lynlås, der er med til at beskytte ekstra mod vind og vand. Keb Eco-Shell jakken er lavet med et flot snit, og er med til at give den optimale pasform og fleksibilitet. Jakken har desuden en utrolig åndbarhed på 26.000 g/m2/24h, der gør at den fugt der dannes inden i jakken let kan slippe ud. Ved ekstra høj aktivitet, kan der åbnes op i siderne af jakken, for at opnå en øget ventilering.
Fjällrävens Keb Eco-Shell jakke er en fantastisk helårsjakke, der kan anvendes på regnfulde sommerdage, eller med en fleece under på de køligere vinterdage. Jakken er perfekt til vandre turen, eller skituren, hvor det minimalistiske design, sikre komfort i top kvalitet.
Vand- og vindtæt 3-lags membran,
Vandsøjletryk på 30.000 mm.
Åndbarhed på 26.000 g/m2/24
To-vejs lynlås
Ventilations muligheder i begge sider

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Chestnut – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: