Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Deep Forest – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Deep Forest – Mænd

DKK 963.07 DKK 595.08

Fjällräven Keb Skaljakke med Membran Teknisk jakke til alle slags friluftsliv fra Fjällräven. Keb Eco-Shell er lavet af polyester fra delvist genanvendte fibre og forsynet med en 3-lags membrankonstr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2765 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Keb Skaljakke med Membran
Teknisk jakke til alle slags friluftsliv fra Fjällräven.
Keb Eco-Shell er lavet af polyester fra delvist genanvendte fibre og forsynet med en 3-lags membrankonstruktion der gør jakken vandtæt. Membranen kan modstå vand indtil et vandsøjletryk på 30.000 mm, samtidig med at den har en åndbarhed på 26.000 Og/m2/24h. Yderstoffet har fået en fluorocarbon fri imprægnering, der giver membranen de optimale muligheder for at være vandtæt og åndbar.
Hvis du har brug for mere ventilation og åndbarhed, har jakken ventilationsåbninger med lynlås fra armhulen og ned langs siden, på begge sider af jakken.
Keb Eco-Shell jakkens stof er desuden også strækbart, og sammen med jakkens snit giver det god bevægelsesfrihed og komfort. Nederste kant på jakken kan justeres med snører, og ærmekanterne med velcro. Den faste hætte er rummelig, og kan let passe over en hjelm. Hætten er desuden justerbar, og giver god beskyttelse uden at begrænse dit udsyn.
Fortil er åbningen forsynet med en vandtæt, gennemgående tovejs lynlås. Den har desuden en indvendig beskyttelses klap, som mindsker irritation og giver øget beskyttelse mod vind. Keb Eco-Shell jakken er forsynet med to store brystlommer, der er let tilgængelige, også når man har rygsæk eller klatresele på.
Fjällrävens Keb Eco-Shell er en jakke som kan benytte året rundt og til stort set alle udendørs aktiviteter, da du nemt kan supplere med en let isolerings jakke under, når temperaturene falder.
OBSOver tiden vil brug og vask få effekten af imprægneringen til at forsvinde, her kan det være en fordel at genimprægnere med Fjällrävens PFC Waterproofing Imprægnering

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Fjällräven Keb Eco-Shell Jackets Deep Forest – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: