Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Baby Trooper – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Baby Trooper – Kvinder

DKK 825.59 DKK 478.80

Helly Hansen Seven J Regnjakke Helly Hansens Seven J regnjakke er et perfekt værn mod vind og vejr. Regnjakken er lavet med Helly Hansens e…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2156 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J Regnjakke
Helly Hansens Seven J regnjakke er et perfekt værn mod vind og vejr. Regnjakken er lavet med Helly Hansens egen Helly Tech Protection, som garanterer en både vindtæt og vandtæt jakke, samtidig med at jakken er utroligt åndbar.
At jakken er åndbar gør, at den ikke klæber til huden når der dannes kondens i regnvejr. Derimod kan kroppen ånde, således at jakken forbliver komfortabel.
Jakken kan strammes til ved den nederste søm samt ved håndleddene, så du kan være sikker på, at der ikke kommer vand ind de veje.
Derudover er jakken behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency), som er en metode der yderligere sikrer de vandafvisende egenskaber samt holdbarheden. Seven J jakken er Blue Sign autoriseret.
Helly Hansens Seven J er altså en super regnjakke som beskytter dig mod vind og vejr, og som kan bruges hele året.
Vidste du at
Ideen bag bluesign er at gøre brug af færre ressourcer og skadelige kemikalier under produktionen af tekstiler. Ethvert bluesign godkendt stof tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer i fremstillingsprocessen, som sparer ressourcer og minimerer menneskelig og miljømæssig påvirkning. Bluesign der har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Helly Tech Protection
Blue Sign autoriseret
PFC-fri DWR
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Baby Trooper – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: