Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Dusty Syrin – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Dusty Syrin – Kvinder

DKK 913.14 DKK 601.92

Helly Hansen Seven J Regnjakke Hvad enten det er til den travle hverdag eller på tur, så er Helly Hansens Seven J regnjakke et oplagt valg. Jakken er komplet vand- og vindtæt grundet Helly Hansens egen He…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2163 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J Regnjakke
Hvad enten det er til den travle hverdag eller på tur, så er Helly Hansens Seven J regnjakke et oplagt valg. Jakken er komplet vand- og vindtæt grundet Helly Hansens egen Helly Tech Protection teknologi. Ikke nok med at jakken er vandtæt, så er den også utrolig komfortabel. Årsagen til dette er at jakken er meget åndbar, grundet Helly Tech protection teknologien, og den tynde mesh lining, som jakken er foret med. Denne mesh gør både at jakken ikke klæber til huden, samt at jakken tørrer hurtigt.
Jakken kan spændes ind ved nederste søm og ved begge håndled, så der ikke kommer hverken vind eller vand ind til kroppen.
Seven J jakkens yderside er behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency), som gør jakken yderligere slidstærk og vandtæt.
Derudover er jakken bluesign godkendt, hvilket betyder at Helly Hansen har forpligtet sig til at mindske ressourceforbruget og miljømæssig påvirkning under produktionen.
Vidste du at:
Ideen bag bluesign er at gøre brug af færre ressourcer og skadelige kemikalier under produktionen af tekstiler. Ethvert bluesign godkendt stof tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer i fremstillingsprocessen, som sparer ressourcer og minimerer menneskelig og miljømæssig påvirkning. Bluesign der har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Helly Tech Protection
Blue Sign autoriseret
PFC-fri DWR
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Dusty Syrin – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: