Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Lilatech – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Lilatech – Kvinder

DKK 1067.04 DKK 526.68

Helly Hansen Seven J Regnjakke Helly Hansens Seven J regnjakke er det perfekte værn mod vind og vejr – Både i hverdagen og på vandreturen. Regnjakken Har to sidelommer, som begge er indvendigt forseglede, således at vand ikke så nemt ko…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2170 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J Regnjakke
Helly Hansens Seven J regnjakke er det perfekte værn mod vind og vejr – Både i hverdagen og på vandreturen. Regnjakken Har to sidelommer, som begge er indvendigt forseglede, således at vand ikke så nemt kommer ind. På grund af Helly Hansens egen Helly Tech Protection teknologi er Seven J regnjakken 100% vandtæt. Derudover er jakken også vindtæt og åndbar. Indeni er jakken foret med en tynd mesh lining, som sørger for at regnjakken ikke klæber til huden, samt at den tørrer hurtigt, hvis det nu alligevel skulle ske, at jakken blev våd.
Der er altså tale om en jakke med høj komfort og god vejrbeskyttelse.
For yderligere at sikre mod og vind og regn kan jakken spændes ind ved nederste søm og ved begge håndled. Også hætten kan spændes ved et simpelt snoretræk. Derudover er jakken behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency), som sikrer en slidstærk og vandtæt regnjakke. Jakken er bluesign godkendt, hvilket betyder at der i produktionen aktivt er arbejdet på at mindske forbruget af ressourcer.
Vidste du at
Ideen bag bluesign er at gøre brug af færre ressourcer og skadelige kemikalier under produktionen af tekstiler. Ethvert bluesign godkendt stof tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer i fremstillingsprocessen, som sparer ressourcer og minimerer menneskelig og miljømæssig påvirkning. Bluesign der har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Helly Tech Protection
Blue Sign autoriseret
PFC-fri DWR
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Lilatech – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: