Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Navy – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Navy – Kvinder

DKK 1095.77 DKK 601.92

Helly Hansen Seven J, Dame Regnjakke Hvis du mangler det perfekte værn mod vind og vejr, så behøver du ikke lede længere. Helly Hansens Seven J regnjakken er lavet…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2173 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J, Dame Regnjakke
Hvis du mangler det perfekte værn mod vind og vejr, så behøver du ikke lede længere. Helly Hansens Seven J regnjakken er lavet med Helly Hansens egen Helly Tech Protection, som garanterer, at jakken er komplet vandtæt og vindtæt. Det smarte ved Helly Tech Protection er dog, at jakken er meget åndbar. Fordi den er åndbar, undgår du det problem at jakken klæber til huden når der dannes kondens. Men fordi kroppen kan ånde i jakken, så forbliver den komfortabel.
Du kan stramme jakken ind ved nederste søm og ved håndleddene, så du kan undgår at der kommer vand ind de veje.
For yderligere at sikre de vandafvisende egenskaber, er jakken behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellency). Udover at øge vandtætheden, så gør denne behandling også jakken meget holdbar.
Udover at være en fremragende regnjakke, så er den også bluesign autoriseret.
Helly Hansens Seven J er altså en super regnjakke som beskytter dig mod vind og vejr, og som kan bruges hele året.
Vidste du at
Ideen bag bluesign er at gøre brug af færre ressourcer og skadelige kemikalier under produktionen af tekstiler. Ethvert bluesign godkendt stof tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer i fremstillingsprocessen, som sparer ressourcer og minimerer menneskelig og miljømæssig påvirkning. Bluesign der har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne.
Helly Tech Protection
Blue Sign autoriseret
PFC-fri DWR
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Helly Hansens Seven J Jacket Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: