Skaljakker | Mountain Hardwears Stretch Ozonic Jacket Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Mountain Hardwears Stretch Ozonic Jacket Black – Mænd

DKK 800.28 DKK 437.76

Mountain Hardwear Stretch Skaljakke Ultra Letvægt Skaljakke med tapede syninger og en tætsluttende hætte. Jakken har ventilation under armene, stiklommer med lynlås på begge sider, og en hætte der slutter tæt til ho…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2782 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Mountain Hardwear Stretch Skaljakke
Ultra Letvægt Skaljakke med tapede syninger og en tætsluttende hætte.
Jakken har ventilation under armene, stiklommer med lynlås på begge sider, og en hætte der slutter tæt til hovedet uden at pose. Ærmerne kan strammes ind med velcro ved håndleddet, så du bedre kan holde vandet ude. Lynlås i front og på lommer er i AquaGuard kvalitet, så indholdet ikke så let bliver vådt.
Jakken er lavet med en 4-vejs Stretch der sørger for en rigtig god bevægelsesfrihed, uanset om det er til cykeltur, vandretur eller andet aktivt udeliv. Stretch Ozonic jakken har vandtæt Dry-Q Active Membran, der har en åndbarhed der gør den egnet til sportsbrug. Jakken vejer blot ca. 310 gram, og fylder næsten intet når den pakkes sammen. Brystlommen er lavet så jakken kan pakkes ned i den.
Stretch Ozonic regnjakken fra Mountain Hardwear vil både være velegnet at have med til hverdagsbrug, eller til krævende Trekking og Hiking med uforudsigeligt vejr.
Dry-Q Active membran
Vandtæt og åndbar
Aktivt- og Sportsbrug

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Mountain Hardwears Stretch Ozonic Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: