Skaljakker | Patagonias Ascensionist Jacket Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Ascensionist Jacket Black – Mænd

DKK 960.34 DKK 526.68

Patagonia Skaljakke 3-lags Skaljakke med vind- og vandtæt Goretex membran, lavet i Blue-Sign Approved materialer o…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2643 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Skaljakke
3-lags Skaljakke med vind- og vandtæt Goretex membran, lavet i Blue-Sign Approved materialer og syet under Fair-Trade Certificerede forhold.
Patagonia’s Ascensionist jakke har et simpelt og stilrent design, så den både kan bruges til hverdag og Casual brug, men i en kvalitet der lægger op til at du kan udfordre fjeld og bjerg. Jakkens 3-lags konstruktion giver en forbedret åndbarhed, alt imens Goretex membranen sørger for at beskytte kroppen imod den kolde vind, samt sne og regn.
Ascensionist Jacket har en stor og rummelig hætte, som du kan justere ind til at slutte tæt til omkring hovedet. Men hætten er også stor nok til at du kan trække den udover f.eks. en klatre- eller cykelhjelm. Jakken har 2 store sidelommer hvor du kan varme fingrene, og som er placeret så de ikke kommer i vejen for f.eks. klatresele eller udstyrsbælte. På brystet sidder en enkelt napoleons-lomme der er DWR behandlet lynlås, for bedre at beskytte indholdet.
Syningerne er tapede på indersiden, for at forsegle jakken fuldstændig. Desuden kan du stramme Ascensionist jakken ind ved hoften samt i afslutningen af ærmerne, så du endnu bedre kan holde den varme luft inde. Jakken er syet under Fair-Trade Certificerede forhold, hvor du er med til at sikre de ansatte i udviklingslande bedre løn- og arbejdsforhold.
Skallen er lavet i 100% Nylon der kommer fra genanvendte materialer, så Patagonia’s Ascensionist Jacket er fremstillet i Blue-Sign Approved materialer. Genanvendt Nylon efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet, da det både minimerer behovet for at fremstille nye syntetiske fibre, samt bortskaffe de gamle. Vælger du Blue-Sign Approved produkter, er du derfor også med til at støtte en mere bæredygtig produktion.
Jakken forsynet med Patagonia’s RECCO Reflector, som lyser op i mørket.
3-lags Goretex Skaljakke
Vindtæt og Vandtæt
God åndbarhed
Hjelm-kompatibel hætte
Cohaesive Cord-Lock
Recco Reflector
Fair-Trade Certificeret
Blue-Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Ascensionist Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: