Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue / Abalone Blue – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue / Abalone Blue – Mænd

DKK 892.62 DKK 588.24

Patagonia Mens Calcite Jacket, Classic Navy Vind- og Vandtæt Skaljakke med Goretex, i en 2.5 lags konstruktion. Jakken er lav…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2791 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Calcite Jacket, Classic Navy
Vind- og Vandtæt Skaljakke med Goretex, i en 2.5 lags konstruktion.
Jakken er lavet med DWR forseglede lynlåse, så lommerne ikke så let tager vand ind. Membranen er en Gore-Tex Paclite Plus, som både giver en høj grad af åndbarhed, og som er i stand til at holde vind og vand væk fra kroppen, i selv nogle af de mest ubarmhjertige vejrforhold, fra en sommer storm, til de koldeste vinterdage og ture på skiløjpen.
2.5 lags konstruktionen giver mulighed for at jakken er DWR behandlet på ydersiden, med membranen lamineret på indersiden. Ind imod kroppen er et blødt materiale der gør at den ikke føles som om den klisterer til huden, når der er direkte kontakt. Det gør også at jakken er bedre på de varme og våde sommerdage, samt til Sport og Outdoor aktiviteter hvor pulsen kommer op. Men Calcite Skaljakken kan bruges hele året rundt, hvis du bare husker et godt mellemlag i vintersæsonen, som f.eks. Fleece eller en ulden Striktrøje.
Patagonia har fremstillet Calcite jakken i 100% genanvendt Polyester, så der efterlades et langt mindre CO2-aftryk på klimaet. Patagonia begyndte allerede med at bruge genbrugsmaterialer i deres produktion, helt tilbage i 1993. Siden har de kun udvidet deres brug af genanvendelige materialer.
100% Recycled Polyester
Fair Trade fremstillet
2.5 lags Goretex konstruktion
Vind, Vandtæt og Åndbar
Sport og Outdoor
DWR forseglede lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Crater Blue / Abalone Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: