Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Rosehip – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Rosehip – Kvinder

DKK 1248.30 DKK 492.48

Patagonia vandtæt regnjakke Super lækker regnjakke fra Patagonia i let og holdbar materiale. Patagonia’s Calcite Jacket er en let og slidstærk regnjakke med Gore-Tex, som er produceret med Paclite® Plus teknolog…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2275 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia vandtæt regnjakke
Super lækker regnjakke fra Patagonia i let og holdbar materiale.
Patagonia’s Calcite Jacket er en let og slidstærk regnjakke med Gore-Tex, som er produceret med Paclite® Plus teknologi. Jakken er også fremstillet af 100% genanvendt polyester stof, som både holder dig tør og komfortabel. Skaljakken er både vandtæt og åndbar, og den indeholder et praktisk next-to-skin comfort lag på indersiden, som gør den mere komfortabel for huden.
For at gøre Skaljakken endnu mere vandtæt og vandafvisende er ydersiden blevet behandlet med DWR (durable water repellent). Regnjakken fra Patagonia kan både bruges som sommer-regnjakke, men den kan samtidig også bruges som yderste lag i koldere vejr.
Patagonia’s dame calcite skaljakke er naturligvis også Fair Trade syet ligesom de fleste andre af Patagonia’s tekstilprodukter.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
100% genanvendt polyester
Gore-Tex Paclite® Plus teknologi
Vandtæt
DWR (durable water repellent)
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Calcite Jacket Rosehip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: