Skaljakker | Patagonias Galvanized Jacket Roamer Red – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Galvanized Jacket Roamer Red – Kvinder

DKK 1395.36 DKK 574.56

Vandtæt Galvanized skaljakke fra Patagonia Galvanized jakken kombinerer strækbarhed, vandtæthed og åndbarhed og er perfekt til dem der færdes ude i al slags vejr -også det vi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2288 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Vandtæt Galvanized skaljakke fra Patagonia
Galvanized jakken kombinerer strækbarhed, vandtæthed og åndbarhed og er perfekt til dem der færdes ude i al slags vejr -også det virkeligt dårlige.
Jakken er vandtæt med Patagonias H2No Performance 3-lags membran, der bliver forstærket med en Vandafvisende DWR behandling yderst. Membranen holder både vandet ude, men tillader også samtidig kroppen at ånde. For ekstra åndbarhed er der lange ventilationskanaler med vandtætte lynlåse under armene.
Skaljakken er designet uden syninger henover skuldrene og ryggen for at give den optimale bevægelsesfrihed. Hætten har et rummeligt design, der giver plads til en ski- eller klatrehjelm, men som også kan justeres så den passer godt på et hoved uden hjelm også. Lommerne er placeret relativt højt, så de også er nemme at komme i hvis man for eksempel har klatresele på. Lommerne har vandtætte lynlåse så de småting der opbevares der bliver holdt tørre.
Ved håndleddene er der grip-zoner på indersiden der sammen med de udvendige cuffs gør at ærmerne bliver holdt sikkert på plads. Jakkens nederste søm kan justeres for varmen holde inde og jakken ikke glider op. For ekstra sikkerhed hvis jakken bruges til skisport, har den RECCO reflekteringssystem.
Jakken er syet under Fair Trade godkendte forhold.
Patagonias Galvanized damejakke er en luksus regnjakke, der også kan bruges til klatring, skiture…. og hvad du ellers kan forestille dig. Uanset vejret holder den dig komfortabelt tør, og er ideel som yderste lag.
Vandtæt H2No 3-lags membran
Vandafvisende DWR behandling
Vandtætte lynlåse
Ventilation under armene
Justerbar rummelige hætte
Grip-zoner ved håndled
Fair Trade syet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Galvanized Jacket Roamer Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: