Skaljakker | Patagonias Powder Bowl Jacket Black – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Powder Bowl Jacket Black – Kvinder

DKK 1034.89 DKK 601.92

Patagonia Powder Bowl Jacket, Dame Skijakke Patagonia Powder Bowl Jacket er en virkelig fed skaljakke, som er oplagt at tage med på skiferien. Yderskallen på jakken er nemli…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2294 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Powder Bowl Jacket, Dame Skijakke
Patagonia Powder Bowl Jacket er en virkelig fed skaljakke, som er oplagt at tage med på skiferien.
Yderskallen på jakken er nemlig lavet i en 2-lags Gore-Tex konstruktion af 100% genanvendt polyester. Det smarte ved Gore-Tex membranen er, at den erkomplet vind- og vandtæt. Men udover blot at være vandtæt, så er membranen også meget åndbar. Fugt dannet inde i jakken kan altså slippe ud, så du ikke nedkøles indefra.
Denne yderskal er helt utrolig holdbart, så Powder Bowl jakken kan altså uden problemer holde til flere års hårdt brug på pisterne.
Powder Bowl er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den også bluesign godkendt, hvilket forpligter Patagonia til en så miljømæssigt og menneskeligt skånsom produktion som muligt.
Jakken har en skjult RECCO reflektor indbygget, som gør det lettere for redningstjenester at finde dig, hvis uheldet skulle være ude.
Under hver arm sidder ventilationslynlåse, så du kan lyne op og komme af med noget varme.
I livet sidder et sneskørt, som kan strammes til med en snor i den ene håndlomme. Du kan fastgøre skørtet til alle patagonias Snow bukser, så der ikke kommer den mindste smule sne ind.
Patagonia Powder Bowl Jacket har hele seks lommer: En brystlomme, en lomme på underarmen, en inderlomme, stor drop-in inderlomme og to håndlommer. Alle lommer undtaget drop-in lommen er med vandtætte lynlåse.
Hætten er justerbar og hjelm-kompatibel.
Vandtæt og åndbar Gore-Tex membran
Seks lommer
Indbygget sneskørt
Skjult RECCO reflektor
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Powder Bowl Jacket Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: