Skaljakker | Patagonias Rainshadow Jacket Roamer Red – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Rainshadow Jacket Roamer Red – Kvinder

DKK 1247.62 DKK 513.00

Patagonia Rainshadow Jacket, Skaljakke Patagonia Rainshadow Jacket er en komfortabel og strækbar regnjakke, som både er vind- og vandtæt. Jakken er udstyret med Patagonia…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2300 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Rainshadow Jacket, Skaljakke
Patagonia Rainshadow Jacket er en komfortabel og strækbar regnjakke, som både er vind- og vandtæt.
Jakken er udstyret med Patagonias H2No Performance membran, som er helt vandtæt. Membranen er også rigtig åndbar, så fugt dannet inde i jakken kan slippe ud.
Rainshadow skaljakken har en brystlomme med vandtæt lynlås og håndlommer med DWR behandlede (Durable Water Repellent) vandafvisende lynlåse. Hætten er justerbar, så du kan stramme den til omkring ansigtet, eller have den mere løst med plads til en hjelm.
For enden af ærmerne er velcromanchetter, så du kan stramme lidt ind omkring håndleddet. Jakken har også elastisk rem omkring livet, så det er muligt at lukke af for den kolde luft, vand og sne der ellers har det med at kunne komme ind alle steder.
Jakken er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den bluesign godkendt, hvilket forpligter patagonia til en så miljømæssig og menneskelig skånsom produktion som muligt.
Rainshadow Jacket fra Patagonia er altså perfekt til alt lige fra vandring til cykling og andet friluftsliv. Jakken fungerer både som fast sommerjakke og som et yderlag til når vejret bliver dårligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne jakke eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Dame Skaljakke
Vandtæt og Åndbar
Stretch materiale
H2No Performance
DWR Behandlet
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Approved

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Rainshadow Jacket Roamer Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: