Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Black – Mænd

DKK 1034.21 DKK 567.72

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2801 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke
Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L for 3 lag. Stoffet der er anvendt er lavet af 100 % genbrugs nylon, og er syet med ripstop teknik som forhindrer et hul i at blive større hvis man skulle være uheldig at få lavet et lille hul. Skaljakken har en DWR (Durable Water Repellant) finish, så vandet preller af på overfladen af jakken. Jakken kan justeres i bunden og tilpasses den enkelte, og ærmerne kan ligeså spændes ind via velcro. Jakken er fair trade certificeret. Et super yderlag til vandreturen, fisketuren, på jagten, eller i naturen generelt.
Hætten kan justeres 2 steder, og kan spændes op bagtil når den ikke anvendes via en lille strop, så hætten ikke generer når det blæser kraftigt. Der er micro fleece ved halsregionen for optimal komfort, og er der ikke åndbarhed nok i jakken, så kan du lyne den op under begge ærmer, og dermed skabe øget ventilation i jakken, så du kan komme af med varmen. Det er bare smart ! Der er to sidelommer du kan lune hænderne i, eller til opbevaring af diverse småting, og der medfølger en pose til at have jakken i, så du kan pakke den ned til et minimum. Samlet set en fantastisk regn eller skaljakke som hurtigt kan blive en god ven næste gang du skal ud og opleve naturen.
Kig forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, og se vores store udvalg af Patagonia og andre lækre outdoor varer i butikken. Vi har ikke alle varer online på webshoppen, men du kan altid tage kontakt hvis du måtte have en forespørgsel, eller ønsker vejledning til hvilket hvilket udstyr vi ville anbefale. Vi sætter en stor ære i at klæde dig så godt på som muligt til dine outdoor eventyr, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
H2NO Membran
God åndbar
Vand og vindtæt
100 % Genbrugs nylon
Justerbar alle vegne

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: