Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Industrial Green – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Industrial Green – Mænd

DKK 984.96 DKK 608.76

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt o…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2813 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke
Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L for 3 lag. Stoffet der er anvendt er lavet af 100 % genbrugs nylon, og er syet med ripstop teknik som forhindrer et hul i at blive større hvis man skulle være uheldig at få lavet et lille hul.
Skaljakken har en DWR (Durable Water Repellant) finish, så vandet preller af på overfladen af jakken. Jakken kan justeres i bunden og tilpasses den enkelte, og ærmerne kan ligeså spændes ind via velcro. Jakken er fair trade certificeret. Et super yderlag til vandreturen, fisketuren, på jagten, eller i naturen generelt.
Er der ikke åndbarhed nok i jakken, så kan du lyne den op under begge ærmer, og dermed skabe øget ventilation i jakken, så du kan komme af med varmen. Der medfølger en pose til at have jakken i, så du kan pakke den ned til et minimum.
Samlet set en fantastisk regn eller skaljakke som hurtigt kan blive en god ven næste gang du skal ud og opleve naturen.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
H2NO Membran
God åndbar
Vand og vindtæt
100 % Genbrugs nylon
Justerbar alle vegne

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Industrial Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: