Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Superior Blue – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Superior Blue – Mænd

DKK 1453.50 DKK 574.56

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L for 3 lag. Stof…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2824 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Torrentshell Vandtæt Jakke
Super lækker og gennemført skaljakke eller regnjakke med en 3 lags Patagonia H2NO membran, der er vandtæt, vindtæt og rigtig god åndbar, deraf navnet 3L for 3 lag. Stoffet der er anvendt er lavet af 100 % genbrugs nylon, og er syet med ripstop teknik som forhindrer et hul i at blive større hvis man skulle være uheldig at få lavet et lille hul. Skaljakken har en DWR (Durable Water Repellant) finish, så vandet preller af på overfladen af jakken. Et super yderlag til vandreturen, fisketuren, på jagten, eller i naturen generelt.
Hætten kan justeres 2 steder, og kan spændes op bagtil når den ikke anvendes via en lille strop, så hætten ikke generer når det blæser kraftigt. Der er micro fleece ved halsregionen for optimal komfort, og er der ikke åndbarhed nok i jakken, så kan du lyne den op under begge ærmer, og dermed skabe øget ventilation i jakken, så du kan komme af med varmen. Det er bare smart ! Der medfølger en pose til at have jakken i, så du kan pakke den ned til et minimum.
Jakken er naturligvis Fair Trade syet. Patagonia har meget fokus på genanvendelighed i deres materialer, for at sikre sig at deres produkter ikke bidrager til forurening af naturen. Patagonia bruger også genanvendelige materialer for at være mere bæredygtige overfor miljøet.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
H2NO Membran
God åndbar
Vand og vindtæt
100 % Genbrugs nylon
Justerbar alle vegne

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Torrentshell 3L Jacket Superior Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: