Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Black – Mænd

DKK 1470.60 DKK 581.40

Patagonia Skaljakke Patagonia Mens Triolet Jacket er en super funktionel Skaljakke, i en 3-lags konstruktion, med en Goretex membran, der sikrer at den er både vandtæt, vindtæt og med en god åndbarhed. Skallen er lavet i 100% Polyester der kommer fr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2796 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Skaljakke
Patagonia Mens Triolet Jacket er en super funktionel Skaljakke, i en 3-lags konstruktion, med en Goretex membran, der sikrer at den er både vandtæt, vindtæt og med en god åndbarhed.
Skallen er lavet i 100% Polyester der kommer fra genanvendte materialer, hvilket er med til at sikre at produktionen efterlader et langt mindre CO2-aftryk på klimaet. Desuden er jakken DWR-behandlet, for at vandet preller endnu bedre af på overfladen.
På brystet sidder 2 napoleons-lommer med vandtæt lynlås, så der ikke så let kommer vand eller sne ind i lommerne, og gør indholdet vådt. Triolet jakken har desuden 2 store håndlommer med åbninger i siderne. Håndlommerne er højt placeret så de ikke kommer i vejen for f.eks. udstyrsbælte eller klatresele, hvis Triolet jakken bliver brugt til bjergbestigning eller andet alpint brug. Under armene kan du åbne op for ekstra ventilation, så du får en god luftgennemstrømning inde i jakken. På denne måde kan du let justere indeklimaet i jakken, hvis luft- eller kropstemperaturen er høj, men du stadig skal beskyttes imod regn eller sne.
Hætten er rummelig nok til at du kan trække den over en beskyttelseshjelm, eller kan justeres tæt ind omkring hovedet når der ikke er behov for hjelmen. Omkring hoften kan du stramme jakken ind så den lukker tættere til, og ærmerne er let taperede med en velcro lukning omkring håndleddene. For at gøre dig mere synlig, er Triolet jakken forsynet med Patagonia’s ROCCO Reflector.
På indersiden, nederst i ryggen, har Triolet jakken en lille elastisk strop der f.eks. kan sættes fast i toppen af dine regn- eller skibukser, så du bedre undgår at jakken glider op når du bukker og strækker dig.
Triolet jakken er stilren i designet, så du sagtens kan bruge den som regnjakke til hverdag, både til f.eks. cykling eller andet aktivt brug. Men jakken kan med sin slidstærke yderside og funktionelle 3-lags opbygning, også sagtens bruges til mere krævende vejrforhold i både fjeld og bjerg.
3-lags Skaljakke
Goretex membran
Vandtæt og Vindtæt
100% genanvendt Polyester
ROCCO Reflector
Blue-Sign Approved
Fair-Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: