Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Regen Green – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Regen Green – Kvinder

DKK 892.62 DKK 588.24

Patagonia Triolet skaljakke til kvinder Patagonia Womens Triolet Jacket, er en skaljakke til kvinder, lavet af 100% genanvendt polyester, i 3-lagskonstruktion, med Go…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2328 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Triolet skaljakke til kvinder
Patagonia Womens Triolet Jacket, er en skaljakke til kvinder, lavet af 100% genanvendt polyester, i 3-lagskonstruktion, med Gore-tex.
Skaljakken fra Patagonia er lavet til at kunne klare, ekstremt vejr, lige fra sne, til kraftig regn og vind. Derudover er jakken Fair-trade certificeret syet.
Åndbar skaljakke til kvinder
Triolet Jacket har en rigtig god pasform, og er meget åndbar, når du er aktiv. Gore-tex membranen sørger for at fugt kan komme ud, men ikke ind. Udluftningen under armene gør, at du let kan akklimatiserer dig, om du står på det højeste fjeld, eller i den danske skov. 2-vejslynlås gør også at du let kan lufte ud, skulle du blive varm under jakken.
Skaljakke med mange features
Øverst på skaljakken sidder hætten, der kan justeres til al slags vejr. Hvis det blæser meget, eller du har fart på nedad pisterne, kan hætten strammes ind, så den ikke blæser ned. Det giver god komfort og du slipper for irritationer. På brystet har du to gode lommer, der er med vandtæt lynlås, så du sikkert kan opbevare mobiltelefon og andre følsomme ejendele. Der er også to store sidelommer, der sidder høj på jakken. Det gør at du kan komme til dem, selvom du har rygsæk med hoftebælte på. Jakken kan desuden justeres forneden og i ærmerne, så der ikke kommer regn eller sne ind.
3-lags Skaljakke
Goretex membran
Vandtæt og Vindtæt
100% genanvendt Polyester
ROCCO Reflector
Vægt: 480 gram
Fair-Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Patagonias Triolet Jacket Regen Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: