Skaljakker | Salomon Lightning WP Jackets Poseidon – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Salomon Lightning WP Jackets Poseidon – Kvinder

DKK 1179.90 DKK 506.16

Salomon Lightning Vandtæt Skaljakke Letvægt Skaljakke til kvinder, i Salomon’s MotionFit pasform der tillader fuld bevægelsesfrihed. Lightning WP jakken har en Vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 10.000 mm, så den beskytter…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2197 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Lightning Vandtæt Skaljakke
Letvægt Skaljakke til kvinder, i Salomon’s MotionFit pasform der tillader fuld bevægelsesfrihed.
Lightning WP jakken har en Vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 10.000 mm, så den beskytter dig både i regn og blæst, og du kan holde dig tør og varm hele dagen. Jakken’s åndbarhed tillader samtidig at fugten kommer væk fra kroppen, når tempoet er højt og blodet pumper, på vandretur eller til sportsbrug.
I varme sæsoner tillader 2.5 lags konstruktionen at du godt kan bruge jakken uden mellemlag, med kontakt direkte imod huden. Her vil mange andre Skaljakker have en tildens til at føles som om de "klistrer" til huden, hvilket Lightning WP jakkens 2.5L opbygning er med til at modvirke.
Til koldere vejrforhold kan du med en lag-på-lag konstruktion under jakken, også udfordre nogle af de barkeste siturationer. En god 3-lags opbygning på overkroppen kan f.eks. bestå af uld inderst, og fleece eller strik som mellemlag.
Ærmer og hætte kan justeres ind, så de lukker tæt til og bedre holder både vind- og vand væk fra kroppen. Om hoften sidder også en træksnor, så du fuldstændig kan forsegle jakken. Kombineret med jakkens AdvancedSkin Dry membran, er Lightning WP jakken fra Salomon en fuldt ud teknisk Skaljakke, der kan bruges til både vandretur, sport og meget andet aktivt Friluftsliv.
Lynlåsen i fronten af jakken er vandafvisende, og på hver side sidder en rummelig håndlomme med lynlås og en stormflap over. Lommerne er store nok til at du kan have ekstra udstyr i dem, eller har masser af plads til at varme hænderne. Desuden har jakken en lille ekstra Stow Pocket.
Vandsøjletryk 10.000 mm
Åndbarhed 10.000 mm
Vind- og Vandtæt
MotionFit pasform
2.5 lags konstruktion

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Salomon Lightning WP Jackets Poseidon – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: