Skaljakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Black – Mænd

Tilbud

Skaljakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Black – Mænd

DKK 933.66 DKK 437.76

Outline GTX 2.5L Jacket, Skaljakke Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er en utroligt lækker skaljakke, som både er åndbar, vandtæt og let. Outline GTX skaljakken er designet med limede sømme i ste…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2820 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Outline GTX 2.5L Jacket, Skaljakke
Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er en utroligt lækker skaljakke, som både er åndbar, vandtæt og let.
Outline GTX skaljakken er designet med limede sømme i sted for syede, for at gøre dem fladere og mere komfortable. Jakken er justerbar i hætten og livet, så den yder optimal vejrbeskyttelse, og så har den to store håndlommer og elastik ved håndleddene.
Yderskallen er lavet af 100% genanvendt polyester med en Gore-Tex Paclite membran. Membranen er vind- og vandtæt, samtidig med at den også er åndbar. Netop åndbarheden er smart, idet fugt dannet inde under jakken kan komme ud, så du ikke bliver våd indefra. Gore-Tex Paclite membranen er lavet på en speciel måde, hvor den består af 2.5 lag, hvor membran og tekstil er syet sammen. På den måde behøves der ikke nogen liner indvendigt, hvilket reducerer vægten drastisk. For yderligere at øge vandtætheden er jakken behandlet med PFC-fri DWR (Durable Water Repellent).
Salomon Outline GTX 2.5 Layer Jacket er altså en rigtig lækker skaljakke, som holder dig beskyttet mod vind og vejr på alt fra vandreture til hverdag, uden at den vejer for meget.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne jakke eller noget andet i vores store sortiment. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Vind- og vandtæt skaljakke
Vejer kun 345g
Åndbar Gore-Tex Paclite membran
PFC-fri DWR

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Salomon Outline GTX 2.5L Jackets Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: