Skaljakker | Salomon Outline Jackets Grey / Blue – Kvinder

Tilbud

Skaljakker | Salomon Outline Jackets Grey / Blue – Kvinder

DKK 820.80 DKK 540.36

Vandtæt Salomon Outline Skaljakke Super letvægt dame Skaljakke med AdvancedSkin Dry 20K/20K vind- og vandtæt membran….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2115 Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Vandtæt Salomon Outline Skaljakke
Super letvægt dame Skaljakke med AdvancedSkin Dry 20K/20K vind- og vandtæt membran.
I varme sæsoner tillader 2.5 lags konstruktionen at du godt kan bruge jakken uden mellemlag, med kontakt direkte imod huden. Her vil mange andre Skaljakker have en tildens til at føles som om de "klistrer" til huden, hvilket Outline jakkens 2.5L opbygning er med til at modvirke.
Til koldere vejrforhold kan du med en lag-på-lag konstruktion under jakken, også udfordre nogle af de barkeste situationer. En god 3-lags opbygning på overkroppen kan f.eks. bestå af uld inderst, og fleece eller strik som mellemlag.
Outline jakken har en Vandsøjletryk på 20.000 mm og en åndbarhed på 20.000 mm, så den beskytter dig imod elementernes rasen, og du bliver holdt tør hele dagen igennem. Jakken’s åndbarhed tillader samtidig at fugten kommer væk fra kroppen, når tempoet er højt og blodet pumper.
Lynlåsen i fronten af jakken er vandafvisende, og på hver side sidder en rummelig håndlomme med lynlås og en stormflap over. Lommerne er store nok til at du kan have ekstra udstyr i dem, eller har masser af plads til at varme hænderne. Ærmer og hætte kan justeres ind, så de lukker tæt til og bedre holder vind- og vand ude. Om hoften sidder også en træksnor, så du fuldstændig kan forsegle jakken.
Alle syninger på Outline Jacket er Seam Sealed, så du er garanteret at der ikke kommer vand ind igennem samlingerne. Materialet har en Mekanisk Stretch, hvor der er vævet fleksible tråde ind i trådene, så jakken bedre følger kroppens bevægelser.
Faconen er Salomon’s Motion Fit der sidder tæt, uden at være hverken for stram eller for løs i pasformen, men tillader fuld bevægelsesfrihed.
Vandsøjletryk 20.000 mm
Åndbarhed 20.000 mm
Vind- og Vandtæt
Motion Fit pasform
2.5 lags konstruktion
Mekanisk Stretch
Smart Hood design
2 udvendige lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skaljakker | Salomon Outline Jackets Grey / Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: