Skjorter | Columbia Camp Henry II L/S Shirts White Stripe – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Columbia Camp Henry II L/S Shirts White Stripe – Kvinder

DKK 889.20 DKK 437.76

Columbia Camp Henry Dameskjorte Langærmet skjorte der er velegnet til både casual hverdagsbrug, arbejde eller Friluftsliv. Camp Henry skjorten er lavet i en let og åndbar 100% Bomuld, der giver en super luftig fornemmelse, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2219 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Camp Henry Dameskjorte
Langærmet skjorte der er velegnet til både casual hverdagsbrug, arbejde eller Friluftsliv.
Camp Henry skjorten er lavet i en let og åndbar 100% Bomuld, der giver en super luftig fornemmelse, hvor fugten også kommer let væk fra kroppen. Skjorten har lange Roll-Up ærmer, med en knap på indersiden af ærmer, lige ved albuen, som kan holde ærmet på plads hvis du ruller det op. Desuden har skjorten dobbelte-brystlommer med en flap over.
I fronten er der knaplukning hele vejen ned, og skjorten har en klassisk blød skjortekrave. For at give skjorten lidt mere liv, er der lodret dobbelt-stribet mønster.
Pro Outdoor har eksisteret i Holbæk i over 30 år, og har en lang erfaring med det bedste indenfor både beklædning og udstyr, til et aktivt liv i naturen. Vi sætter en ære i at hjælpe med at gøre dit næste natur-eventyr til en bedre oplevelse, og deler gerne ud af både erfaring, råd og inspiration. Kontakt os i dag eller besøg butikken på Ahlgade 11 i Holbæk, hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte Dameskjorte.
Dame Skjorte
Lange ærmer
2 Brystlommer
Knaplukning
100%% Bomuld
Hverdag og Outdoor

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Camp Henry II L/S Shirts White Stripe – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: