Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 L/S Shirts Mountain – Mænd

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 L/S Shirts Mountain – Mænd

DKK 711.36 DKK 437.76

Columbia Silver Ridge Herreskjorte Langærmet Herreskjorte i en super let kvalitet, der er velegnet i varmt klima. Silver Ridge skjorten har små ventiler…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2909 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Silver Ridge Herreskjorte
Langærmet Herreskjorte i en super let kvalitet, der er velegnet i varmt klima.
Silver Ridge skjorten har små ventilerende åbninger, og på hvert ærme sidder en lille strop der kan holde ærmerne, hvis du ruller dem op i sommervarmen. Skjorten har 2 store brystlommer med en flap over.
Silver Ridge skjorten er lavet i 100% Nylon i en Basketweave. De syntetiske tråde har den fordel at de ikke absorberer fugt, og skjorten er derfor meget svedtransporterende og hurtigtørrende. Stoffet har også Omni-Shade UPF 50+ for at beskytte huden imod solens UV-stråler, samt Columbia Sportswear’s Omni-Wick der hjælper yderligere med at transportere fugten væk fra kroppen.
Skjortens super gode åndbarhed og solbeskyttende egenskaber, gør den velegnet til alt lige fra Vandrestien, til opdagelsesrejse i Junglen eller Safari på de Afrikanske stepper. Silver Ridge kvaliteten er Columbia Sportswear’s flagskib indenfor Tøj til ekstra Varmt Klima, så uanset om det er under den danske sommersol, eller på rejser til varmere himmelstrøg, er Silver Ridge et sikkert valg.
Åndbar og Hurtigtørrende
100% Nylon
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Wick

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 L/S Shirts Mountain – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: