Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Long Sleeves White – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Long Sleeves White – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Silver Ridge Dame Vandreskjorte Vandreskjorte til kvinder i en super let og hurtigtørrende kvalitet. Silver Ridge 2.0 Skjorten har l…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2260 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Silver Ridge Dame Vandreskjorte
Vandreskjorte til kvinder i en super let og hurtigtørrende kvalitet.
Silver Ridge 2.0 Skjorten har lange ærmer, som du nemt kan rulle op i sommervarmen. Der sidder en knap ved albuen, der holder oprullede ærmer på plads. Stoffet giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så du er godt beskyttet imod solens skadelige stråler, når du er ude i naturen i længerevarende perioder, i varmt i solrigt klima. Silver Ridge skjorten er også lavet med små ventilerende åbninger, der sørger for at der er udskiftning af luften tættest omkring kroppen.
Silver Ridge 2.0 er ydermere forsynet med Columbia’s egen Omni-Wick, der hjælper med at lede fugten hurtigt væk fra kroppen. Stoffet tørrer på ekstremt kort tid, selv når skjorten har været drivende våd få sekunder forinden.
Skjorten har en enkelt brystlomme med flap over, samt en diskret lynlås-lukket lomme. Den har et flot stor-ternet Plaid mønster i trådene, og klassiske skjorte-manchetter og krave. Desuden er skjorten lavet med en let markeret talje, så den stadig sidder feminint.
Silver Ridge Serien fra Columbia Sportswear er udviklet til rejser i Varme Klimaer, så det håndterer fint de varmeste hedebølger i Danmark. Den langærmede Silver Ridge 2.0 skjorte til kvinder er perfekt til vandrestierne, og andet aktivt Friluftsliv hvor blodet pumper.
Dame Vandreskjorte
100% Nylon
Omni-Wick
Omni-Shade UPF 50+

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Long Sleeves White – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: