Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid L/S Shirts Stone Green – Mænd

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid L/S Shirts Stone Green – Mænd

DKK 844.74 DKK 437.76

Columbia Silver Ridge, Skjorte Silver Ridge 2.0 Plaid L/S er en langærmet herreskjorte fra Columbia, som er lavet i en sup…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3082 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Silver Ridge, Skjorte
Silver Ridge 2.0 Plaid L/S er en langærmet herreskjorte fra Columbia, som er lavet i en super let kvalitet, hvilket gør den rigtig velegnet til et varmt klima.
Skjorten er netop designet til brug i varmt vejr hvilket i høj grad ses på de smarte egenskaber, som Columbia har inkluderet.
Ærmerne kan rulles op og holdes fast med en lille strop. Skjorten er lavet af 100% nylon i en basketweave, hvilket har den fordel, at det ikke absorberer fugt. Skjorten er derfor meget svedtransporterende og hurtigtørrende. Stoffet er meget tætvævet, så det blokerer UV-stråler med columbias Omni-Shade UPF 50+ teknologi. Omni-Wick teknologien, der også er inkluderet, bidrager yderligere med at transportere fugt væk fra kroppen.
Foran er to store brystlommer, som kan lukkes med en flap.
Skjortens super gode åndbarhed og solbeskyttende egenskaber, gør den velegnet til alt lige fra Vandrestien, til opdagelsesrejse i Junglen eller Safari på de Afrikanske stepper. Silver Ridge kvaliteten er Columbia Sportswear’s flagskib indenfor Tøj til ekstra Varmt Klima, så uanset om det er under den danske sommersol, eller på rejser til varmere himmelstrøg, er Silver Ridge et sikkert valg.
Åndbar og Hurtigtørrende
100% Nylon
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Wick

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid L/S Shirts Stone Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: