Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Short Sleeves White – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Short Sleeves White – Kvinder

DKK 933.66 DKK 437.76

Columbia Silver Ridge Sommerskjorte Vandreskjorte til kvinder i en super let og hurtigtørrende kvalitet. Silver Ridge Stoffet giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så du er godt beskyttet imod solens skadelige st…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2263 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Silver Ridge Sommerskjorte
Vandreskjorte til kvinder i en super let og hurtigtørrende kvalitet.
Silver Ridge Stoffet giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så du er godt beskyttet imod solens skadelige stråler, når du er ude i naturen i længerevarende perioder, i varmt i solrigt klima. Silver Ridge skjorten er også lavet med små ventilerende åbninger, der sørger for at der er udskiftning af luften tættest omkring kroppen. Skjorten har en enkelt brystlomme med flap over, samt en diskret lynlås-lukket lomme.
Silver Ridge 2.0 er ydermere forsynet med Columbia’s egen Omni-Wick, der hjælper med at lede fugten hurtigt væk fra kroppen. Stoffet tørrer på ekstremt kort tid, selv når skjorten har været drivende våd få sekunder forinden.
Silver Ridge Serien fra Columbia Sportswear er udviklet til rejser i Varme Klimaer, så det håndterer fint de varmeste hedebølger i Danmark. Den kortærmede Silver Ridge 2.0 Skjorte til kvinder er perfekt til vandrestierne, og andet aktivt Friluftsliv hvor blodet pumper.
Dame Vandreskjorte
100% Nylon
Omni-Wick
Omni-Shade UPF 50+

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 Plaid Short Sleeves White – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: