Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 S/S Shirts Fossil – Mænd

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 S/S Shirts Fossil – Mænd

DKK 755.82 DKK 437.76

Kortærmet Columbia Silver Ridge Skjorte Super åndbar og hurtigtørrende kortærmet skjorte, der er perfekt til solrige sommerdage, vandreture i varme klimaer eller safari rejser. Silver Ridge serien er lavet med et højt fokus på åndbarhed og samtidig …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3087 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Kortærmet Columbia Silver Ridge Skjorte
Super åndbar og hurtigtørrende kortærmet skjorte, der er perfekt til solrige sommerdage, vandreture i varme klimaer eller safari rejser.
Silver Ridge serien er lavet med et højt fokus på åndbarhed og samtidig en solbeskyttende evne, der blokerer for solens mest skadelige UV-stråler. Stoffet er lavet i 100% Nylon, som er et fiber der ikke absorberer fugten, men leder den hurtigt og effektivt væk fra kroppen. Skjorten er desuden med Columbia Sportswear’s Omni-Wick, der hjælper med til at fordele fugten over et større overflade areal, så det fordamper endnu hurtigere.
På brystet sidder der 2 store lommer med flap over, og på ryggen sidder et slag med net inde bagvej, og ventilerende åbninger i siderne, der optimerer luftgennemstrømningen i skjorten.
Kortærmet Herreskjorte
100% Nylon
Åndbar og Hurtigtørrende
Omni-Wick
Brystlommer m. flap
Regular Fit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge 2.0 S/S Shirts Fossil – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: