Skjorter | Columbia Silver Ridge Novelty S/S Shirts Safari Elevation – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Columbia Silver Ridge Novelty S/S Shirts Safari Elevation – Kvinder

DKK 933.66 DKK 437.76

Columbia Silver Ridge Novelty, Kortærmet Skjorte Silver Ridge Novelty fra Columbia er en klassisk kortærmet dameskjorte, som både er behagelig, let og åndbar. Skjorten er …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2325 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Silver Ridge Novelty, Kortærmet Skjorte
Silver Ridge Novelty fra Columbia er en klassisk kortærmet dameskjorte, som både er behagelig, let og åndbar.
Skjorten er designet som en klassisk kortærmet skjorte med et feminint snit og en forholdsvist løstsiddende og casual pasform. Skjorten sidder dog ikke så løst, at den flagrer og generer. Foran er to brystlommer til solbriller eller lignende. Derudover har skjorten også en sikkerhedslomme med lynlås til for eksempel din pung.
Stoffet er lavet af en blanding på 62% nylon og 38% polyester, hvilket gør det rigtig komfortabelt og ideelt til diverse friluftsaktiviteter samt en aktiv livsstil. Dette stof er let, åndbart og fugttransporterende, så fugt dannet inde under skjorten uden problemer kan slippe ud. På den måde undgår du at blive våd indefra. Derudover er materialet også hurtigtørrende, så det er super praktisk på eksempelvis vandreturen.
Det nok smarteste ved stoffet er dog, at det er bakteriehæmmende, hvilket betyder at du kan have skjorten på i lang tid, før den begynder at lugte.
Silver Ridge Novelty skjorten er perfekt til alt fra vandre- og dagsture til hverdagen og ferien.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne skjorte eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Patagonia, Fjällräven, The North Face, Columbia og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Kortærmet skjorte
62% nylon og 38% polyester
Åndbar og fugttransporterende
Antibakteriel
Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Silver Ridge Novelty S/S Shirts Safari Elevation – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: