Skjorter | Columbia Under Exposure YD Short Sleeve Shirts Dark Mountain – Mænd

Tilbud

Skjorter | Columbia Under Exposure YD Short Sleeve Shirts Dark Mountain – Mænd

DKK 988.38 DKK 574.56

Columbia Under Exposure, Kortærmet Skjorte Under Exposure fra Columbia er en virkelig lækker kortærmet skjorte, der både er let og åndbar. Skjorten er lavet af 100% bomuld, hvilket gør den r…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3100 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Under Exposure, Kortærmet Skjorte
Under Exposure fra Columbia er en virkelig lækker kortærmet skjorte, der både er let og åndbar.
Skjorten er lavet af 100% bomuld, hvilket gør den rigtig let og åndbar, uden at den føles fugtig og klam i sommervarmen. Den egner sig altså rigtig godt til friluftsaktiviteter, men du kan også sagtens benytte den til hverdag.
Designet er med et flerfarvet ternet mønster i trådene, og i en klassisk og casual pasform. Bevægelsesfriheden er altså ganske høj, så du ikke føler dig begrænset.
Under Exposure skjorten har en enkelt brystlomme, så der lige er til solbrillerne eller et Multi-Tool. Exposure skjorten kan sagtens bruges til Vandreturen og meget andet aktivt udeliv i varme klimaer. Men det det flotte ternede mønster kunne den også gå til en dag på kontoret med afslappet dresscode, eller til en sommerfest hvor solen står højt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne skjorte eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, Columbia, The North Face og mange flere. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Kortærmet skjorte til friluftsliv og hverdag
100% Bomuld
Brystlomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Columbia Under Exposure YD Short Sleeve Shirts Dark Mountain – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: