Skjorter | Fjällräven Övik Cord Shirts Dark Navy – Mænd

Tilbud

Skjorter | Fjällräven Övik Cord Shirts Dark Navy – Mænd

DKK 1022.58 DKK 437.76

Langærmet Fjällräven Fløjlsskjorte Herreskjrote i blød fløjl fra Fjällräven. Cord Shirt er udelukkende fremstillet med omtanke for miljøet…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3140 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Langærmet Fjällräven Fløjlsskjorte
Herreskjrote i blød fløjl fra Fjällräven.
Cord Shirt er udelukkende fremstillet med omtanke for miljøet. Det bløde fløjl er fremstillet af økologisk bomuld, hvor der selvsagt hverken er brugt pesticider eller kunstgødning under dyrkningen. Knapperne er lavet af genanvendt polyester, og er derfor heller ikke en alt for stor belastning af jordens ressourcer.
Skjorten er lavet i Fjällrävens regular fit der hverken er for stram eller for løs, men sidder pænt samtidig med at den giver god mulighed for bevægelse. Vævningen af stoffet gør det følger kroppen godt når du bevæger dig, samtidig med at det føles blødt og åndbart.
Kravens flipper holdes på plads af skjulte knapper. De to klassiske brystlommer har kuvertlukning med knap der sender en designmæssig hilsen til Fjällrävens klassiske Greenland jakker.
Fjällrävens Cord Shirt er perfekt som hverdagsskjorte, hvor du ønsker en blød skjorte der er lidt anderledes end den sædvanlige glatte skjorte og som også giver lidt mere varme på en råkold efterårsdag – kan selvfølgelig også bruges til spontane friluftsoplevelser i hverdagen.
Klassisk design med to brystlommer
Fløjl af økologisk bomuld
Knapper af genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Fjällräven Övik Cord Shirts Dark Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: