Skjorter | Fjällräven Övik Flannel Shirts Dark Navy – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Fjällräven Övik Flannel Shirts Dark Navy – Kvinder

DKK 1539.00 DKK 608.76

Langærmet Övik Flannel Vandreskjorte Langærmet dameskjorte i klassisk design fra Fjällräven. Övik Flannel Shirthar den pasform Fjällräven kalder Regular Fit, som en en standard pasform, dog lidt til den løse side, så den sta…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2339 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Langærmet Övik Flannel Vandreskjorte
Langærmet dameskjorte i klassisk design fra Fjällräven.
Övik Flannel Shirthar den pasform Fjällräven kalder Regular Fit, som en en standard pasform, dog lidt til den løse side, så den stadig er behagelig, men ikke så løs i pasformen at den mister den feminine form. En pasform der giver god bevægelsesfrihed.
Skjorten er lavet af let og blødt økologisk bomuldsflannel, der føles behageligt mod huden og tillader kroppen at ånde. Bomuld er samtidig et slidstærkt materiale der er nemt at vaske og ikke kræver nogen særlig behandling i forhold til vask og tørring.
Knapperne på skjortens forside og ved ærmerne er lavet af genanvendt polyester, og er meget stærke. På venstre side af brystet er der placeret en diskret åben brystlomme, med et diskret broderet tone-i-tone Fjällräven logo.
Fjällrävens Övik Flannel Shirt er den perfekt som til diverse friluftsaktiviteter, men er mindst lige så anvendelig som en behagelig og afslappet hverdagsskjorte, eventuelt med en uld t-shirt under eller en vest udenpå,på de koldeste dage.
Regular fit = god bevægelsesfrihed
100%økologisk bomuldsflannel
Knapper af genanvendt polyester

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Fjällräven Övik Flannel Shirts Dark Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: