Skjorter | Fjällräven Övik Travel Shirt S/Ss Sand Stone – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Fjällräven Övik Travel Shirt S/Ss Sand Stone – Kvinder

DKK 666.90 DKK 437.76

Let sommer herreskjorte fra Fjällräven Övik Travel Shirt SS er let og vejer kun ca. 200 gram. Skjorten er lavet i en blød og åndbar blanding af 55 hamp og 4…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2350 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Let sommer herreskjorte fra Fjällräven
Övik Travel Shirt SS er let og vejer kun ca. 200 gram.
Skjorten er lavet i en blød og åndbar blanding af 55 hamp og 45% polyester. Hamp er et bæredygtigt materiale, der hverken behøver kunstgødning, pesticider eller kunstvanding for at trives. Hampefiberen er en af de stærkeste naturlig fibre, og det sikrer at stoffet ikke strækker sig og mister formen ved brug og vask.
Blandingen af hamp og polyester har effektive fugttransporterende og ventilerende egenskaber, hvilket gør skjorten velegnet til rejser i varme egne.
Övik Travel Shirt er lavet i Comfort Fit, en behagelie løs pasform, der bidrager til den luftige følelse omkring kroppen som skjorten giver. Designet er derudover klassisk med en enkelt diskret lomme med et læderlogo og tone-i-tone knapper på skjortens front.
Fjällrävens Övik Travel Shirt vil være det ideelle valg til vandreture i varmt klima, eller på safarituren, men fungerer også fint som en behagelig hverdagsskjorte der også kan bruges til sommerens afslappede fester.
Letvægt: ca. 200 gram.
Bæredygtigt funktionsmateriale
55% hamp og 45% polyester
Comfort Fit
Brystlomme med læderlogo

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Fjällräven Övik Travel Shirt S/Ss Sand Stone – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: