Skjorter | Fjällräven Skog Shirts Dark Garnet / Fog – Mænd

Tilbud

Skjorter | Fjällräven Skog Shirts Dark Garnet / Fog – Mænd

DKK 974.02 DKK 601.92

Skog skjorte i blød bomuld Blød herreskjorte til hverdag og udeliv. Skog skjorten er lavet af blød tyk økologisk bomulds flannel med en børstet overflade og har en flot ternet mønster i afdæmpede farver. Økologisk bomuld er dyrket…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3135 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Skog skjorte i blød bomuld
Blød herreskjorte til hverdag og udeliv.
Skog skjorten er lavet af blød tyk økologisk bomulds flannel med en børstet overflade og har en flot ternet mønster i afdæmpede farver.
Økologisk bomuld er dyrket uden brug af pesticider og kunstgødning, hvilket understøtter biodiversitet og et sundt lokalt øko-system. Som en ekstra bonus bruges der ofte mindre vand til dyrkelse af økologisk end konventionel bomuld.
Bomuld i sig selv har flere fordele, for eksempel er slidstærkt og kan holde til lidt af hvert. Det er også dejligt åndbart og er helt klart at anbefale til lidt lettere aktiviteter.
Herreskjorten er lavet i slim fit, og er designet til at sidde tæt omkring kroppen. Hvis du ønsker en løsere skjorte kan du med fordel vælge en størrelse større end normalt.
Ærmerne er lavet med rul-op effekt, så skjorten kan bruges med korte ærmer ved varmere vejr. Kraven holdes på plads med knapper, så den ikke flapper op. Skog Shirt har to brystlommer med kuvertlukning og knapper.
Fjällrävens Skog Shirt er velegnet til både hverdag og fritid, og det klassiske design gør at du kan tage direkte fra arbejde og ud i naturen.
Økologisk Bomulds Flannel
Slim Fit- sidder tæt til kroppen
Ærmer med rul-op effekt
To brystlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Fjällräven Skog Shirts Dark Garnet / Fog – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: