Skjorter | Patagonias Ins. Cotton MW Fjord Flannel Shirt Mountain Plaid – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias Ins. Cotton MW Fjord Flannel Shirt Mountain Plaid – Mænd

DKK 1053.36 DKK 471.96

Lækker tyk Patagonia herreskjorte Foret skjorte til brug som mellem- eller yderlag. Insulated Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærkt økol…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3200 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækker tyk Patagonia herreskjorte
Foret skjorte til brug som mellem- eller yderlag.
Insulated Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærkt økologisk bomuld. Bomulden har en let børstet overflade der bidrager til at holde på varmen. Linningen er lavet af glatvævet 100% genanvendt polyester, der mindsker friktionen hvis du bruger skjorten udover en anden trøje.
I mellem de to lag stof er der et lag af Thermogreen fiberforing. Foringen er stort set lavet af genanvendt polyester, og er lavet på en måde så det giver god varme uden at fylde for meget. Valget af økologisk bomuld og genanvendt polyester tager hensyn til miljøet, og skjorten er Fairtrade syet så der også er sikret ordentlige arbejdsforhold for de der syr.
Patagonias Ins. Cotton MW skjorteer ideel som yderlag over en t-shirt, hvor den kan være åben eller lukket alt efter temperaturen, men den kan i høj grad også bruges som mellemlag under en skaljakke, for at give lidt ekstra varme på kolde dage. Den har også en løs pasform.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
Hvis du vil vide mere om Patagonia’s fremstilling af Økologisk Bomuld, kan du læse meget her HER
Økologisk Bomuld
Genanvendt Polyester
60 g. Thermogreen fiberforing
Syet under Fairtrade arbejdsvilkar
To praktiske brystlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias Ins. Cotton MW Fjord Flannel Shirt Mountain Plaid – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: