Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Forge Grey – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Forge Grey – Mænd

DKK 1034.89 DKK 601.92

Patagonia Fjord Flannel Termo Skjorte En super lækker foret og kraftig skjorte, som er fremstillet af 100 % økologisk Bomuld og 10…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2997 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Fjord Flannel Termo Skjorte
En super lækker foret og kraftig skjorte, som er fremstillet af 100 % økologisk Bomuld og 100 % genanvendt Polyester. Det oplagte valg til de kolde dage i naturen, eller som nydelig skjorte til hverdagsbrug. En yderbeklædning med enormt stor fokus på genbrugsmaterialer, og selv foringen som er lavet i Thermogreen Polyester er 90% genbrugsmaterialer.
Fjord Flannel skjorten har 2 brystlommer og en glat polyester lining, der let glider over den øvrige beklædning. Skjorten er syet under Fair Trade Certificerede forhold i Vietnam, hvor du derfor også er med til at støtte initiativer, der giver forbedrede løn- og arbejdsvilkår i 3. verdens udviklingslande.
Vidste du at :
Patagonia startede allerede i 1996 med at dyrke økologisk bomuld til alle deres bomuldsprodukter. I konventionelt produceret bomuld er der pesticidrester og syntetisk gødning, og det er der ikke i økologisk bomuld. Dette understøtter samtidig en højere biodiversitet og sunde økosystemer, forbedrer jordens kvalitet, og bruger også mindre vand. At dyrke økologisk tager mere tid og kræver mere viden og ekspertise, men da Patagonia’s brand er bygget på bæredygtighed, så føler de at at det er det helt rigtige valg. I Pro Outdoor er vi overbeviste om at dette er en del af fremtiden, og vi er mildest talt vilde med bæredygtige principper.
100 % Økologisk Bomuld
100% genanvendt Polyester
60 gram Thermogreen foring
2 Brystlommer
Kraftig foring
Blød og varm
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: