Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Independence – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Independence – Mænd

DKK 851.58 DKK 560.88

Fjord Flannel Termo Skjorte En super lækker foret og kraftig skjorte i skovmandsskjorte stil, som er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og 100 % genbrugs polye…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3202 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fjord Flannel Termo Skjorte
En super lækker foret og kraftig skjorte i skovmandsskjorte stil, som er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og 100 % genbrugs polyester. Det oplagte valg til de kolde dage i naturen, eller som nydelig skjorte til hverdagsbrug. En yderbeklædning med enormt stor fokus på genbrugsmaterialer, og selv foringen som er lavet i thermogreen polyester er 90 % genbrugsmaterialer. Den har 2 brystlommer, og har en glat inderforing, der let glider over den øvrige beklædning. Skjorten er naturligvis fair trade certificeret også.
Vidste du at :
Patagonia startede allerede i 1996 med at dyrke økologisk bomuld til alle deres bomuldsprodukter. I konventionelt produceret bomuld er der pesticidrester og syntetisk gødning, og det er der ikke i økologisk bomuld. Dette understøtter samtidig biodiversitet og sunde økosystemer, forbedrer jordens kvalitet, og bruger også mindre vand. At dyrke økologisk tager mere tid og kræver mere viden og ekspertise, men da Patagonia’s brand er bygget på bæredygtighed, så føler de at at det er det helt rigtige valg. I Pro Outdoor er vi overbeviste om at dette er en del af fremtiden, og vi er mildest talt vilde med bæredygtige principper.
100 % økologisk bomuld og polyester
2 Brystlommer
Kraftig foring
Blød og varm
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Independence – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: