Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Jaspe Twist – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Jaspe Twist – Kvinder

DKK 1411.78 DKK 581.40

Patagonia Fjord Flannel Termo Skjortejakke Fiberforet Skjortejakke med Thermogreen fibre og en blød yderside i 100% Økologisk Bomulds Flannel. Fjord Flannel Termoskjorten …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2286 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Fjord Flannel Termo Skjortejakke
Fiberforet Skjortejakke med Thermogreen fibre og en blød yderside i 100% Økologisk Bomulds Flannel.
Fjord Flannel Termoskjorten er det oplagte valg til de kolde dage i naturen og omkring lejrbålet. Den kan både bruges som yderlag over en t-shirt eller top, eller fungere som et ekstra varmt mellemlag hvis du bruger den under din Vind- og Vandtætte skaljakke, eller vinterjakken på de ekstra kolde dage.
Fjord Flannel skjorten har 2 brystlommer og en glat polyester lining på indersiden, der glider let over den øvrige beklædning. Skjorten er syet under Fair Trade Certificerede forhold i Vietnam, hvor du derfor også er med til at støtte initiativer, der giver forbedrede løn- og arbejdsvilkår i 3. verdens udviklingslande.
Vidste du at:
Patagonia startede allerede i 1996 med at dyrke Økologisk Bomuld til alle deres bomuldsprodukter. I konventionelt produceret bomuld er der pesticidrester og syntetisk gødning, og det er der ikke i økologisk bomuld. Dette understøtter samtidig en højere biodiversitet og sunde økosystemer, forbedrer jordens kvalitet, og bruger også mindre vand. At dyrke økologisk tager mere tid og kræver mere viden og ekspertise, men da Patagonia’s brand er bygget på bæredygtighed, så føler de at at det er det helt rigtige valg. I Pro Outdoor er vi overbeviste om at dette er en del af fremtiden, og vi er mildest talt vilde med Patagonia’s bæredygtige filosofi.
100 % Økologisk Bomuld
100% genanvendt Polyester
60 gram Thermogreen foring
2 Brystlommer
Kraftig foring
Blød og varm
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias Insulated Fjord Flannel Jacket Jaspe Twist – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: