Skjorter | Patagonias Island Hopper Shirt Chambray / Lago Blue – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias Island Hopper Shirt Chambray / Lago Blue – Mænd

DKK 1313.28 DKK 540.36

Patagonia Island Hopper Shirt, Kortærmet Skjorte Patagonia Island Hopper Shirt er en rigtig fed kortærmet skjorte, som er specielt designet …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3205 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia Island Hopper Shirt, Kortærmet Skjorte
Patagonia Island Hopper Shirt er en rigtig fed kortærmet skjorte, som er specielt designet til fluefiskeri, om end den fungerer lige så godt til både normalt fiskeri og hverdag.
Skjorten er lavet i en blanding af 60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester. Denne kombination gør den perfekt til varme dage, idet den både er let, komfortabel, åndbar og hurtigttørrende.
Kraven er med snaplukke, så den ikke bliver taget af vinden.
Patagonia har inkluderet en række fiske-specifikke egenskaber, som i den grad gør skjorten egnet til en dag ved vandet. Skjorten har nemlig to store brystlomme, som du kan tilgå fra siden uden at skulle knappe dem op. På den måde kan du nemt opbevare flueæsker. Under venstre brystlomme er en skjult holder til krogtangen, og i bunden af skjorten sidder indvendigt et stykke stof, som kan bruges til at rense solbrillerne.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne skjorte eller noget andet i vores store sortiment. Vi har et stort udvalg indenfor al slags friluftsliv fra vandring til jagt og fiskeri. Alt du finder på hjemmesiden er også at finde i vores butik. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Lavet i 60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester
Let, åndbar og hurtigttørrende
Fiske-specifikke detaljer
Krave med snaplukke

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias Island Hopper Shirt Chambray / Lago Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: