Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Brisk / Green – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Brisk / Green – Mænd

DKK 1385.10 DKK 547.20

Lækker Patagonia herreskjorte Økologisk bomulds herreskjorte til brug som mellem- eller yderlag. Organic Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærkt økologisk bomuld. …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3035 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lækker Patagonia herreskjorte
Økologisk bomulds herreskjorte til brug som mellem- eller yderlag.
Organic Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærkt økologisk bomuld. Bomulden har en let børstet overflade der bidrager til at holde på varmen.
Fjord Flannel Shirt har et Tradionelt design med store brystlommer og knaplukning. Pasformen er Patagonia’s Relaxed Fit og Flannel materialet er lavet i 100% Organisk Bomuld, som både giver et slidstærkt og varmt stof. Valget af økologisk bomuld tager hensyn til miljøet og er langt mere miljøvenligt end normalt bomuld.
Patagonias Organic Cotton MW skjorte er ideel som yderlag over en t-shirt, hvor den kan være åben eller lukket alt efter temperaturen, men den kan også bruges som mellemlag under en skaljakke, for at give lidt varme på kolde dage.
Vidste du at:
Organisk Bomuld giver grobund for en bedre bæredygtighed, ved at plante bomulden uden brug af pesticider og syntetiske vækstfremmende midler. Standarderne for organisk bomuld er fastsat af USDA’s National Organic Program.
Økologisk Bomuld
To praktiske brystlommer
Slidstærkt Flannel
Relaxed Fit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Brisk / Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: