Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Tundra / Navy – Kvinder

Tilbud

Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Tundra / Navy – Kvinder

DKK 902.88 DKK 595.08

Lækker Patagonia Fjord Flannel Dameskjorte Super lækker økologisk bomulds dameskjorte fra Patagonia. Organic Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærk…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2355 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lækker Patagonia Fjord Flannel Dameskjorte
Super lækker økologisk bomulds dameskjorte fra Patagonia.
Organic Cotton MV Fjord Flannel skjorten er lavet med en yderside i blødt og stærkt økologisk bomuld. Bomulden har en let børstet overflade der bidrager til at holde på varmen
Patagonias Organic Cotton MW skjorte er ideel som yderlag over en t-shirt, hvor den kan være åben eller lukket alt efter temperaturen, men den kan også bruges som mellemlag under en skaljakke, for at give lidt varme på kolde dage.
Stoffet er lavet i en kraftig kvalitet der er perfekt til forår og efterår, eller som ekstra mellemlag i vinterhalvåret. Det afslappede design gør at du sagtens kan finde masser af muligheder for at bruge Patagonia Fjord Flannel skjorten, uanset om det er en hyggestund med vennerne, en aften omkring lejrbålet eller ved din favorit fiskeplads.
Skjorten har en klassisk knap-lukning i fronten og en blød krave, samt med 2 store brystlommer med flap over. Ved hoften er skjorten afsluttet med en lige kant hele vejen rundt, så den ikke flagrer for meget hvis du har den uden på bukserne, og understreger skjortens Casual Look.
Vidste du at:
Organisk Bomuld giver grobund for en bedre bæredygtighed, ved at plante bomulden uden brug af pesticider og syntetiske vækstfremmende midler. Standarderne for organisk bomuld er fastsat af USDA’s National Organic Program.
Økologisk Bomuld
To praktiske brystlommer
Slidstærkt Flannel
Relaxed Fit

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias L/S Organic Cotton MW Fjord Flannel Shirt Tundra / Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: