Skjorter | Patagonias L/S Pima Cotton Shirt Campfire / Northern Green – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias L/S Pima Cotton Shirt Campfire / Northern Green – Mænd

DKK 875.52 DKK 540.36

Langærmet Patagonia Bomuldsskjorte Klassisk herre skjorte i tidsløst design fra Patagonia. Deres langærmede Pima Cotton Shirt er fremstillet i 100 % økologisk Pima bomuld, hvilket ikke kun er godt for klimaet, men også for din hud. Pime bomuld …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3212 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Langærmet Patagonia Bomuldsskjorte
Klassisk herre skjorte i tidsløst design fra Patagonia.
Deres langærmede Pima Cotton Shirt er fremstillet i 100 % økologisk Pima bomuld, hvilket ikke kun er godt for klimaet, men også for din hud. Pime bomuld adskiller sig fra almindeligt bomuld ved at være en længere fiber, og derfor føles det vævede stof ekstra blødt og glat mod huden.Bomulden har gode åndbare egenskaber, og gør skjorten perfekt til både hverdag og vandretur.
En anden fordel ved økologisk bomuld er at den ikke stammer fra GMO frø eller indeholder rester af pesticider eller kunstgødning, derfor er økologisk bomuld også allergivenligt.
Kraven og manchetterne er bløde og gør skjorten ekstra komfortabel. To brystlommer med knap lukning giver en smule opbevaringsplads.
Patagonias Pima Cotton Shirt er bare lige en tand mere lækker end en skjorte af almindelige bomuld, og med sit tidsløse design vil den være en favorit i lang tid.
Vidste du at :
Patagonia startede allerede i 1996 med at bruge økologisk bomuld til deres bomuldsprodukter. I konventionelt produceret bomuld er der rester af pesticider og syntetisk gødning, og det er der ikke i økologisk bomuld. Dette understøtter samtidig biodiversitet og sunde økosystemer, forbedrer jordens kvalitet, og bruger også mindre vand. At dyrke økologisk tager mere tid og kræver mere viden og ekspertise, men da Patagonia’s brand er bygget på bæredygtighed, så føler de at at det er det helt rigtige valg. I Pro Outdoor er vi overbeviste om at dette er en del af fremtiden, og vi er mildest talt vilde med bæredygtige principper.
Tidsløs klassisk skjorte
Langærmet
100 % økologisk bomuld
Fri for GMO frø og pesticider
2 Brystlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias L/S Pima Cotton Shirt Campfire / Northern Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: