Skjorter | Patagonias L/S Topo Canyon Moleskin Shirt Stone Blue – Mænd

Tilbud

Skjorter | Patagonias L/S Topo Canyon Moleskin Shirt Stone Blue – Mænd

DKK 1149.12 DKK 471.96

Patagonia Topo Canyon Herreskjorte Lækker skjorte med et tidsløst og klassisk design. Patagonia skjorten er fremstillet i 100 % økologisk kraftig børstet bomuld, som føles mege…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3218 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Topo Canyon Herreskjorte
Lækker skjorte med et tidsløst og klassisk design. Patagonia skjorten er fremstillet i 100 % økologisk kraftig børstet bomuld, som føles meget lækker blåd, og kan på de mildere dage sagtens fungere som en stilren letvægts jakke/ let skovmandsskjorte. Der er to brystlommer med knaplukning, og skjorten lukkes også med knapløsninger. Herre skjorten er fair trade certificeret, og er en del af Patagonia’s filosofi om en bedre verden.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
100% Økologisk bomuld
Langærmet
2 Bryslommer
Skjorte eller let jakke
Fair trade certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Skjorter | Patagonias L/S Topo Canyon Moleskin Shirt Stone Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: