Sko | Blundstone 1609 Antique Brown – Mænd/Kvinder

Tilbud

Sko | Blundstone 1609 Antique Brown – Mænd/Kvinder

DKK 948.71 DKK 492.48

Blundstone Læderstøvle 1609 Klassisk outdoor og bushcraft læderstøvle fra Blundstone, der nu har lavet støvler i over 150 år. Blundstone’s klassiske model 1609 støvle, er perfekt til dig der gerne vil have en let…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2528 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Blundstone Læderstøvle 1609
Klassisk outdoor og bushcraft læderstøvle fra Blundstone, der nu har lavet støvler i over 150 år.
Blundstone’s klassiske model 1609 støvle, er perfekt til dig der gerne vil have en let og fleksibel støvle, der stadig er slidstærk nok til at den kan holde til at komme med i felten. Støvlen er både nem og hurtig at trække på, eller komme ud af igen, med de store stretch paneler i siderne. Model 1609 har en strop både for- og bag på skaftet, så den er endnu nemmere at trække på.
Blundstone’s model 1609 er lavet i en vandafvisende Læder på ydersiden, og linet med læder på indersiden. Læderet er nemt at pleje, og sørger du for at vedligeholde støvlen, kan den sagtens holde i mange år – og den bliver kun pænere med tiden, som støvlerne bliver gået til og får lidt patina.
Sålen er opbygget med en TPU ydersål der har en dyb mønstring og en SPX Max Comfort shock-pad i hælen, der giver en ekstra god støsabsorberende effekt når du tager et skridt. Inde i støvlen ligger desuden en udtagelig indlægssål, der både kan opgraderes til en sål med mere støtte, eller som bare kan skiftes ud når den er ved at være slidt – men der stadig er mange kilometer tilbage i støvlen.
Blundstone har nu lavet støvler i over 150 år, og startede i sin tid på Tasmanien. Siden er virksomheden vokset, men ideologien er forblevet den samme. Hvis du vil lære om Blundstone og deres historie, kan du læse med
HER
Bush Læderstøvle
Vandafvisende Læder
TPU Ydersål
Udtagelig indlægssål
SPX Max Comfort
Læder liner

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Blundstone 1609 Antique Brown – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: