Sko | Columbia Bajada IIIs Cirrus Grey / Opal Blue – Kvinder

Tilbud

Sko | Columbia Bajada IIIs Cirrus Grey / Opal Blue – Kvinder

DKK 948.71 DKK 492.48

Columbia Bajada Trailrun Damesko Ultra let og fleksibel Trailrunning sko til kvinder fra Columbia Sportswear. Bajada III skoen er en FluidFoam sål i hele trædepudens læng…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1931 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Columbia Bajada Trailrun Damesko
Ultra let og fleksibel Trailrunning sko til kvinder fra Columbia Sportswear.
Bajada III skoen er en FluidFoam sål i hele trædepudens længde, der både fjedrer når du tager et skridt, og absorberer stød fra ujævne underlag. Ydersålen er lavet i Gryptonite kvalitet med Columbia’s TrailShield. Mønsteret er lavet til at gribe godt på både flade og tørre overflader, samt når du går Offroad og underlaget kan skifte til at blive blødt og vådt.
Oversiden af skoen er lavet i et let Mesh-stof, der både giver en super høj åndbarhed, så uanset hvor højt tempoet er, kan Bajada III skoen sagtens følge med. Mesh-stoffet gør også at skoen er blød, og nemt kan strammes ind til at sidde tæt om komfortabelt omkring foden. Skaftet omkring foden er samlet så der ikke er nogle syninger der kan genere og skabe unødig friktion. Hvilket hurtigt kan være årsag til nogle grimme vabler.
For at give Bajada skoen en ekstra slidstyrke, ligger der er PU-kantbånd hele vejen omkring foden. Kantbåndet er strategisk placeret, hvor skoen normalt bliver slidt mest, og hvor forstærkningen stadig tillader skoen at være super fleksibel.
Gryptonite Ydersål
FluidFoam mellemsål
Mesh Overside
PU Kantbånd

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Bajada IIIs Cirrus Grey / Opal Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: