Sko | Columbia Caldorado II Outdry Extremes Black – Kvinder

Tilbud

Sko | Columbia Caldorado II Outdry Extremes Black – Kvinder

DKK 1022.58 DKK 437.76

Columbia Caldorado Outdry Damesko 100% vandtæt vandresko fra Columbia. Caldarado skoen er forsynet med Columbias egen Outdry membran, der gør skoen 100% vandtæt samtidig med at den tillader foden at ånde. Det specielle ved Ou…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1935 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Caldorado Outdry Damesko
100% vandtæt vandresko fra Columbia.
Caldarado skoen er forsynet med Columbias egen Outdry membran, der gør skoen 100% vandtæt samtidig med at den tillader foden at ånde.
Det specielle ved Outdry membranen er at den er lamineret fast på ydersiden af skoen, så ydermaterialet ikke kan suge vand til sig. Det gør at skoen bibeholder sin lave vægt og at membranen har de optimale forhold til at bibeholde vandtæthed og åndbarhed.
Selve skoen har en blød skumforing rundt langs kanten for optimal komfort og støtte under anklen. Sålen er designet til at give støtte og stabilitet under midten af foden, samtidig med at den tillader forfoden at flekse for at afvikle hvert skridt optimalt. Samtidig giver den stødabsorbering i hele sålens længde.
Caldorados nederste gummisål er groft mønstret for at give et godt greb i langt de fleste terræntyper. Sålen er trukket lidt op over snuden på skoen for at give ekstra beskyttelse mod sten og andre ting man kan møde på sin vej.
Columbias Caldorado II Outdry Extreme er skoen til ekstreme vejrforhold hvor man ønsker at holde sin fødder tørre og behageligt støttede, hvad enten det så er til hverdag eller på vandreturen.
100% vandtæt
God støtte og stødabsorbering
Grov gummisål giver godt greb

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Caldorado II Outdry Extremes Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: