Sko | Columbia Caldorado III Outdry Extremes Black / Blue – Mænd

Tilbud

Sko | Columbia Caldorado III Outdry Extremes Black / Blue – Mænd

DKK 1197.00 DKK 471.96

Caldorado Vandtæt Outdry Vandresko Herre Vandre- og Trailrunning sko med Columbia’s vandtætte OutDry membran. Caldorado skoen har en stødabsorberende mellemsål i FluidFOAM materiale, der både fjedrer når d…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2430 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Caldorado Vandtæt Outdry Vandresko
Herre Vandre- og Trailrunning sko med Columbia’s vandtætte OutDry membran.
Caldorado skoen har en stødabsorberende mellemsål i FluidFOAM materiale, der både fjedrer når du tager et skridt, og giver et højt energi-return som hjælper dig frem i terrænet. For at give skoen et stabilt center, er sålen bygget op over FluidGUIDE teknologi, som sørger for at skoen er stabil omkring midten, så hæl og forfod ikke bliver vredet ift. hinanden når underlaget er ujævnt.
Sålen er hævet lidt i hælen, så skoen automatisk har en let hældning fremad, så du nærmest føler at du bliver løftet frem når du går og løber. Hælen er hævet 19 mm og forfoden blot 11 mm, så der er lige under 1 cm højdeforskel.
Ydersålen har Columbia’s TrailSHIELD, der både griber i alle retninger og også beskytter foden yderligere imod kuperet terræn. Ydersålen er lavet i gummi, der giver en god friktion imod både våde og tørre overflader.
Caldorado skoen er udviklet til krævende og teknisk Trailrunning i alt slags terræn, og kan også sagtens bruges som Vandresko til Hiking-turen, hvor vejret er ustadig. Den vandtætte OutDry Membran holder vandet væk fra fødderne, og giver stadig en høj grad af åndbarhed når du er aktiv.
Vandtæt OutDry
FluidFOAM
FluidGUIDE
TrailSHIELD
Trailrun og Hiking

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sko | Columbia Caldorado III Outdry Extremes Black / Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: